MTB Maraton Miercurea Ciuc

Parteneri

Despre


După doi ani de repaus avem deosebita plăcere de a vă informa: MTB Maraton Miercurea Ciuc revine în 2018.
Datorită reușitei edițiilor precedente și a incurajării primite de toată lumea am decis să reluăm organizarea evenimentului care anul acesta va încorona Săptămâna Ciclistă a Municipiului Miercurea Ciuc Având ca  punct de pornire din Piața libertății în Miercurea Ciuc concurenții vor străbate minunatele trasee ale Munţii Ciucului.
Timp de mai mulți ani, cu sprijinul minunatului nostru campion  Árpi Kelemen am străbătut munţi şi văi, să alegem un traseu frumos, greu, dar accesibil tuturor cicliştilor antrenaţi dar şi amatori.
Siculus Alpin Club in parteneriat cu Extreme Sport Club, Primăria Municipiului Miercurea Ciuc și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Harghita vor contribui la organizarea celei de-a patra ediţie a Maratonului Miercurea Ciuc.
 
       Reuşita  anilor precedenți ne obligă să ducem mai departe această tradiţie. Anul acesta ne vom strădui să facem şi mai atrăgătoare acest concurs dedicat atât concurenților experimentați cu un traseu de 70 km de dificultate ridicată, cât și amatorilor cu un traseu de 35 km, dificultate medie.
Vă așteptăm cu același entuziasm și voie bună ca și anii precedenți, cu un gulaș gustos și un pahar de bere rece.
Spor la pedalat!Sponsori