MTB Maraton Miercurea Ciuc

Parteneri


Imagini


Lista inscrisi 2015

 
Înscrierea online s-a încheiat.
  
Lista înscriși:
 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Cazare

Cazare la pensiunile din apropiere sau cu cortul:

               
______________________________________________________________________________________

Lista premiilor!

 _____________________________________________________________________________________

Metabond - the best lubrication tehnology

   O veste pe cât se poate de bună! Metabond, lider de piață pe produse de lubrifiere alături de noi la MTB Maraton Miercurea Ciuc. În pachetul de start veți găsi o mostră de 10 ml din noul produs Metabond Bike, un lubrifiant special pentru lanț. Testați-o, veți fi multumiți de rezultat.
   Din amabilitatea sponsorului nostru Metabond Shop, veți fi asistați la fiecare punct de alimentare de un reprezentant al Metabond Shop pentru o lubrifiere rapidă a lanțului.
   Deasemenea, câștigătorii vor beneficia de vouchere de cumpărături Metabond Shop. Detalii despre produse pe metabondshop.com

                             

Detalii despre produse pe metabondshop.com Caută standul Metabond în zona de start și specialiștii te vor informa despre produsele Metabond.
______________________________________________________________________________________

Băutură energizantă WATT!

   Te simți epuizat și lipsit de energie? Nici o problemă, noi te ajutăm cu o băutură energizantă WATT! Dai un refresh sănătos!
   Producătorul băuturilor energizante WATT, firma Buszesz Zrt. este alături de noi în organizarea evenimentului! Indiferent dacă ești concurent pe traseul maraton sau semimaraton, sau doar susținător a riderilor, caută standul WATT în zona de start și bucură-te gratuit de energie şi de gustul WATT NATURA!

                      

                                 Ce zici? Te bagi?                              www.wattenergydrink.com
______________________________________________________________________________________

Premii speciale

   Continuăm tradiția cu acordarea premiilor speciale pentru cel mai bun cățărător.
   „Best climber” și „Miss Climber” vor primi premii speciale oferite de Pensiunea Hovirag din Borzont. Prin generozitatea pensiunii câștigătorii vor petrece 3 zile, 2 nopți, 2 persoane cu demipensiune, într-un cadru pitoresc la o pensiune de 3 stele.
   Gastronomie tradițională, liniștea pădurilor de brad vă oferă relaxarea de care aveți nevoie.

                             

Informațiile detaliate despre pensiune le găsiți pe site-ul www.hoviragpanzio.ro
______________________________________________________________________________________

3. ediție - o locație nouă

Dragi competitor!

   În anul 2013 și 2014 startul competiției s-a dat de lângă Casa de Cultură. Zona de start/finish - asigurată de Primăria Municipiului Miercurea-Ciuc - nu s-a dovedit a fi destul de mare, așadar în anul 2015 ne-am mutat.
   Avem vești bune, startul s-a mutat la Piața Libertății, exact în centrul orașului, unde vom avea un spațiu mai mare, unde avem posibilitatea de a crea o atmosferă familiară și putem să atragem mai mulți specatori!
În zilele următoare revenim cu o hartă detaliată referitor cum puteți să ajungeți până la locația competiției și unde veți găsi loc de parcare!
______________________________________________________________________________________

MTB Miercurea-Ciuc

      Un concurs de Mountain Bike care a dovedit prin edițiile anilor precedenți că are loc în calendarul de concurs a tuturor riderilor, un concurs care te provoacă de a străbate un traseu într-o zonă pitorească a Munții Ciucului, traseu ales cu măiestria si priceperea  riderului nostru Kelemen Árpád.
      Această competiție va încorona serialul de evenimente a Săptămânii Cicliste a municipiului Miercurea- Ciuc.

Organizatori:
Asociația Siculus Alpin Club, Partener: Extreme Sport Club

Data desfășurării : 9 August 2015

Start:  Centrul Municipiului Miercurea Ciuc, Piața Libertății - de unde sub escorta Poliției Rutiere vom ajunge la poalele Munții Șumuleului unde începe adevărata lupta cu înălțimile.

Trasee:  35 si 70 km

       Traseele sunt astfel concepute încât ele sunt accesibile tuturor categoriilor de participanți, ciclabile 100% pentru ciclisti antrenați dar accesibile și pentru începători. Veți cățăra Munții Ciucului pe trasee pitorești, veți parcurge trasee prin păduri de brazi, fânețe alpine, vă urcăm la cota de peste 1400 de metri, dar peisajul merită tot efortul. Ca desert la capătul traseului vă vom dirija pe pista de DH construită de riderii locali pe versanta de sud a Munții Șumuleului cu tot deliciul unei piste de DH, trambuline, slalom printre copaci, o coborâre de toată frumusețea.
       Pentru concurenții, care cunosc deja treseele, vă informăm, că nu vor fi modificari majore fată de anul trecut.


Sponsori