MTB Maraton Miercurea Ciuc

Parteneri

Despre


După doi ani de repaus  și un concurs organizat anul trecut avem deosebita plăcere de a vă informa: MTB Maraton Miercurea Ciuc devine cursa Campionatului Național XCM 2019.
Datorită reușitei edițiilor precedente și a incurajării primate de oficiali ai Federației Române de Ciclism amacceptat provocarea. Având ca  punct de pornire din Piața libertății în Miercurea Ciuc concurenții vor străbate minunatele trasee ale Munţii Ciucului.
Timp de mai mulți ani, cu sprijinul minunatului nostru campion  Árpi Kelemen am străbătut munţi şi văi, să alegem un traseu frumos, greu, dar accesibil tuturor cicliştilor antrenaţi dar şi amatori.
Siculus Alpin Club, împreună cu Siculus Cycling Club , în colaborare cu Municipiul Miercurea Ciuc, co-organizator federația Română de Ciclism vor contribui la organizarea celei de-a cincea ediţie al MTB Maraton Miercurea Ciuc.
 
       Reuşita  anilor precedenți ne obligă să ducem mai departe această tradiţie. Anul acesta ne vom strădui să facem şi mai atrăgătoare acest concurs dedicat atât concurenților experimentați cu un traseu de 70 km de dificultate ridicată, cât și amatorilor cu un traseu de 35 km, dificultate medie.
       La finalul cursei vom decerna premiile campionilor Naționali în categoria XCM. Vă așteptăm cu același entuziasm și voie bună ca și anii precedenți, cu un gulaș gustos și un pahar de bere rece.
       Spor la pedalat!
Sponsori